top of page

Snoeppotten met logobedrukking voor bedrijven. Snoeppotten voor eigen personeel of als relatiegeschenk.

Snoeppot bestellen

Prijslijsten aanvragen

Bestelling en logo in EPS doorgeven per mail 

Digitale proefdruk goedkeuren

Bestelling ontvangen

 

Offerte aanvragen

Indien u een offerte wilt aanvragen voor een van onze producten, kunt u een mail sturen naar info@snoeppot.nl. U ontvangt dan van ons de prijslijst met daarop de prijzen van de blanco producten en de kosten inclusief bedrukking. 

 

Wij leren graag onze klanten en hun wensen beter kennen. Daarom versturen we graag persoonlijk de prijslijst toe en kunt u deze niet downloaden van de website. Graag ontvangen wij een bericht per mail zodat we de prijslijst kunnen toesturen. Indien u al meteen weet welk artikel u graag zou willen, geef dit dan aan ons door dan maken we graag meteen een prijsberekening voor u. 

 

Indien u een product zoekt dat niet op de site staat, laat het ons dan weten, wellicht kunnen we het voor u regelen. 

 

 

Bestelling doorgeven

Een bestelling doen bij Snoeppot.nl is makkelijk en persoonlijk.

 

Stuur ons een mail met daarin de volgende gegevens:

- Naam product

- Aantal stuks

- Gewenste bedrukking

- Logo in EPS bestand (opgebouwd uit vectoren)

- Gewenste snoepvulling

 

U ontvangt van ons een bevestiging, de prijsberekening en een digitale proefdruk. Deze proefdruk kunt u controleren op logo, plaatsing, kleuren en tekst.

 

Na akkoord op de proefdruk gaan we daadwerkelijk drukken en kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden. Nadat de artikelen gereed zijn ontvang u bericht dat ze kunnen worden opgehaald / verzonden worden.

 

 

Klantenservice

Als u vragen heeft mbt een product of order kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur.

 

Ook als u een creatief idee heeft en wilt kijken wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op. We staan open voor ideeen en denken graag met u mee.

Alle snoeppotten zijn naar eigen wens samen te stellen. Er zijn veel opties mogelijk. Om die reden hebben wij geen prijzen op de site staan, maar sturen we u graag de uitgebreide prijslijst of een persoonlijke offerte toe. 

 

Stuur ons een email via onderstaande link en u ontvangt binnen 1 werkdag onze prijslijst.

 

 

bottom of page