top of page

Snoeppotten met logobedrukking voor bedrijven. Snoeppotten voor eigen personeel of als relatiegeschenk.

Bedrukken Snoeppotten

Bedrukking bij hoge temperaturen direct op glas

Krasvast en afwasbestendig

Uitstekende kwaliteit bedrukking

Ook full colour stickerbedrukking mogelijk

 

Bedrukking direct op de snoeppot dmv glasinkt

 

Standaard bedrukken wij de snoeppotten met een drukking dmv glasinkt direct op de pot. Het logo wordt op zeer hoge temperaturen ingepakken waardoor het logo lang zichtbaar en mooi blijft. De bedrukking op de snoeppot is afwasbestendig en kan tegen een stootje. De snoeppot krijgt door de solide bedrukking een mooie elegante uitstraling.

De deksels van de snoeppotten kunnen dmv een full colour, glans vinyl sticker worden bedrukt. Uitzondering hierop is de snoeppot met rechte RVS deksel, deze snoeppot kan direct op de deksel bedrukt worden.  

​Bedrukking op de snoeppot dmv stickerbedrukking

 

Een alternatieve bedrukking van de snoeppot is dmv stickerbedrukking. Alle stickers zijn full colour bedrukt. Gemaakt van glanzend wit vinyl en standaard gelamineerd, dwz kras/vlekbestendig. Uiteraard kunnen ook transparante, ongelamineerde, contourgesneden en matte stickers geleverd worden, vraag hier gerust naar. 

 

Bij een stickerbedrukking kunnen felle kleuren, kleurverlopen en gecompliceerde kleurschakeringen / foto's probleemloos gedrukt worden.

 

Naast het bestickeren van het glas kunnen we ook de deksels van de snoeppotten bestickeren en zelfs de onderzijde van de snoeppot. Bespreek gerust uw wensen en wij kijken wat er mogelijk is.

 

Alle snoeppotten zijn naar eigen wens samen te stellen. Er zijn veel opties mogelijk. Om die reden hebben wij geen prijzen op de site staan, maar sturen we u graag de uitgebreide prijslijst of een persoonlijke offerte toe. 

 

Stuur ons een email via onderstaande link en u ontvangt binnen 1 werkdag onze prijslijst.

 

 

bottom of page